odensezombie.dk

Zombie Spil Pc

14. March 2022
Billede: Pixabay, Ahmadreza89

Plants vs Zombies

Dette spil er et, du kan hente til din telefon, tablet eller computer, hvor du skal bekæmpe enten planterne eller zombierne. Du vælger i starten, om du vil være den ene eller den anden, hvor du så efterfølgende skal opstille et forsvar, så du kan overleve de forskellige angreb fra fjenden.

7 Days To Die

Spillet her handler om, at du skal overleve syv dage i en verden, hvor zombierne har overtaget. Du skal derfor lave en base og finde våben, så du kan overleve ethvert angreb. Du kan både spille selv, men spillet er også brugt meget til multiplayer, da man kan nå mere, inden de store angreb kommer.

Projekt Zomboid

Dette spil er nok noget af det mest livagtige, du kan opleve. Måske ikke i forhold til animationen, men du skal overleve og huske på ting, som man også skal i sin almindelige hverdag. Det vil sige, du skal huske at drikke vand, du skal finde mad, du kan blive tyk, hvis du spiser for fed mad, du skal læse dig frem til forskellige færdigheder og meget, meget mere. Igen handler det om at beskytte sin base, når du har fundet det hus, du gerne vil bruge til det. 

Alle midler til at kunne forsvare sig, skal du også finde, samt sørge for ikke at blive bidt eller få sår fra at springe over hække, rækværk og så videre.

Dette indlæg er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Så kig eventuelt på guld ringe hos Perlen Odense. Tusind tak for støtten, siger vi.

Relaterede

14.03.2022

Zombie spil børn

Zombie spil børn Kunne dit barn godt tænke sig at spille et spil med zombier, men det måske ikke skal være nær så markabert, som nogle af disse spil kan være? Frygt ej, der findes heldigvis mindst et spil, hvor zombies stadigvæk er fokus…
31.01.2022

Spil med zombies

Spil med zombies Zombies er kommet mere og mere frem i billedet, især når det kommer til computerspil, film eller ting med et fokus på fremtiden. I den nedstående tekst kommer der nogle af de computerspil, som jeg kender. Der er helt sik…