odensezombie.dk

Spil Med Zombies

31. January 2022
Billede: Pixabay, Caixopolis

Zombies er kommet mere og mere frem i billedet, især når det kommer til computerspil, film eller ting med et fokus på fremtiden. I den nedstående tekst kommer der nogle af de computerspil, som jeg kender. Der er helt sikkert mange flere, men jeg kender desværre ikke dem alle sammen.

Plants vs. Zombies

Dette er et spil, som faktisk kan spilles af både børn og voksne. Det er et animationsspil, hvor man kan spille som planter eller zombier, hvor man så skal overleve forskellige angreb. Jo længere man kommer i spillet, jo sværere bliver det også.

Projekt Zomboid

Det seneste spil til min zombie-spilliste. Spillet her går ud på, at man har sin egen karakter og skal forsøge at overleve, efter at alle andre er blevet til zombier. Spillet udspiller sig på et større kort, hvor man skal indsamle ressourcer i form af våben, mad, brædder osv., så du kan forsvare dig. Heriblandt skal du også finde en base i form af et hus, hvor du kan sove og udvikle dine færdigheder, så du hele tiden kan blive bedre og overleve.

7 Days To Die

Spillet her foregår på den anden side af en atomvåben-krig, hvor man spiller en af dem, der er overlevet. Man kan også sagtens spille flere spillere, så man kan forsvare sig bedre.

Man skal i dette spil også finde mad, vand og ressourcer, så man kan bygge sig en base og overleve mod de zombier, der angriber ens base.

OBS: Denne tekst er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde smykker til kvinder. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Relaterede

14.03.2022

Zombie spil pc

Zombie spil pc Plants vs ZombiesDette spil er et, du kan hente til din telefon, tablet eller computer, hvor du skal bekæmpe enten planterne eller zombierne. Du vælger i starten, om du vil være den ene eller den anden, hvor du så efterf…
14.03.2022

Zombie spil børn

Zombie spil børn Kunne dit barn godt tænke sig at spille et spil med zombier, men det måske ikke skal være nær så markabert, som nogle af disse spil kan være? Frygt ej, der findes heldigvis mindst et spil, hvor zombies stadigvæk er fokus…