odensezombie.dk

Zombie Spil Børn

14. March 2022
Billede: Pixabay, 15686503

Kunne dit barn godt tænke sig at spille et spil med zombier, men det måske ikke skal være nær så markabert, som nogle af disse spil kan være? Frygt ej, der findes heldigvis mindst et spil, hvor zombies stadigvæk er fokus, men hvor det er animeret og er et spil, som voksne også synes er sjovt.

Spillet, jeg snakker om, er Plants vs Zombies, hvilket er beregnet til computer

Det fungerer på den måde, at du kan vælge i starten, om du vil være planterne eller zombierne, hvor du så skal kæmpe mod dem, du ikke vælger.

Det foregår i bølger, hvor du skal forsvare dig mod modstanderen, så de ikke kommer ind på din grund. Man sætter selv forsvaret op og når du synes, det er klart, trykker du på 'start' og så handler det om at holde dit forsvar kørende, indtil bølgen er overstået.

Zombie Kidz Evolution

Dette er et brætspil, hvor I skal sørge for, at skolen ikke bliver overtaget af zombierne. I skal alle sammen samarbejde og lægge den rette strategi. I kan vinde som hold, men I kan også tabe som hold.

Spillet er for børn fra 7 år og kan spilles af hele familien. 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette, du lige læste. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af dagmarkors. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Relaterede

14.03.2022

Zombie spil pc

Zombie spil pc Plants vs ZombiesDette spil er et, du kan hente til din telefon, tablet eller computer, hvor du skal bekæmpe enten planterne eller zombierne. Du vælger i starten, om du vil være den ene eller den anden, hvor du så efterf…
31.01.2022

Spil med zombies

Spil med zombies Zombies er kommet mere og mere frem i billedet, især når det kommer til computerspil, film eller ting med et fokus på fremtiden. I den nedstående tekst kommer der nogle af de computerspil, som jeg kender. Der er helt sik…