odensezombie.dk

Liste Over De Bedste Zombie Serie

22. July 2021
Billede: Pixabay

Der er ingen hemmelighed, at der findes masser af ganske gode zombie film. Langt de fleste kender ihvertfald et par stykker, som de har set med stor glæde. Omvendt er det langt fra alle, der kender nogle gode zombie serier.

De fleste kender godt nok den meget kendte og succesfulde “The Walking Dead”, men herudover er det relativt småt med de helt store produktioner af tv-serier, der indeholder zombier.

Vi har tilladt os at medtage den måske største tv serie nogensinde, nemlig Game of Thrones. Det er ganske vidst ikke en decideret zombie serie, men der er i form af The White Walkers masser af zombier i en god del af serien.

Hvis du aldrig har set en zombie serie før, så er et af de bedste steder at starte den altid fremragende The Walking Dead, der er alt det, man forventer af en Zombie film. At der er masser af sæsoner af den gør det selvfølgelig bare endnu bedre. Orker du ikke at se så mange sæsoner, så er de første par stykker alligevel suverænt de bedste, hvis du spørger os på redaktionen.

De bedste serier med zombier

Relaterede

17.11.2021

Zombie serie netflix - De 5 bedste

Zombie serie netflix - De 5 bedste På Netflix får du faktisk lige nu et rigtig godt udvalg af serier med Zombier i fokus. Det er ikke kun uhyggelige serier der sender kuldegysninger ned af armene på dig, men også kommedie serier og andre former for s…