odensezombie.dk

Zombie Serie Netflix - De 5 Bedste

17. November 2021
Billede: Pixabay

På Netflix får du faktisk lige nu et rigtig godt udvalg af serier med Zombier i fokus. 

Det er ikke kun uhyggelige serier der sender kuldegysninger ned af armene på dig, men også kommedie serier og andre former for spændingsfyldte zombie serier.

iZombie 

iZombie handler om en kvindelig Zombie med høj morale, som derfor kun lever af hjerner hun får fra sin arbejdsplads.

Santa Clarita Diet

Her er en serie som de fleste kan være med på, uden at det bliver for uhyggeligt og i stedet får lidt comedy ind over.

Serien handler om en forstads familie, hvor moderen pludselig bliver en kødædende zombie og hendes mand må nu hjælpe hende med at dække hendes spor fra hendes ædegilder.

Black Summer

Black Summer er en af de klassiske zombie apokalypse serier, hvor en gruppe mennesker må kæmpe for at overleve i denne nye zombie overtagede verden.

Resident Evil: Infinite Darkness

Serien her er en animationsserie, som finder sted i år 2006 lige midt imellem Resident Evil 4 og Resident Evil 5, så hvis du i forvejen kender til serien er det oplagt at gå i gang med denne.

Z Nation

Igen har vi at gøre med en Zombie apokalypse, hvor en af hovedpersonerne har været udsat for et Zombiebid men er den eneste person der har overlevet dette.

Nu er det op til en lille gruppe mennesker at rede ham, så de antistoffer han har i kroppen kan bruges til at bekæmpe zombie udviklingen.

Du skal vide at: dette indlæg er udviklet for avXperten. Der kan du blandt andet finde: projektor og mange andre smarte elektroniske apparater.

Relaterede

22.07.2021

Liste over de bedste Zombie serie

Liste over de bedste Zombie serie Der er ingen hemmelighed, at der findes masser af ganske gode zombie film. Langt de fleste kender ihvertfald et par stykker, som de har set med stor glæde. Omvendt er det langt fra alle, der kender nogle gode zombie seri…